Akzonobel schakelt MediaMyne in

20 November 2017

Akzonobel schakelt MediaMyne in

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën. Vanuit een eeuwenlange expertise voorzien zij industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en duurzame technologieën. In totaal werken er 45.000 medewerkers verspreid over 80 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Alle interne communicatiemiddelen vallen onder het ‘One-concept’. Dit concept heeft een verbindende functie. Het brengt verschillende media, die gericht zijn op verschillende groepen medewerkers binnen AkzoNobel, onder dezelfde ‘One’ paraplu. Zij delen dezelfde ‘look and feel’ en dezelfde aanpak wat communicatie betreft. Zo heet het intranet ‘OneWeb’, het personeelsblad ‘OneWorld’ en valt MediaMyne Narrowcasting onder de noemer ‘OneWorldTV’.

Waarom MediaMyne narrowcasting bij AkzoNobel?

Goede interne communicatie is voor AkzoNobel van essentieel belang. MediaMyne stelt AkzoNobel in staat om de gewenste content snel en doeltreffend aan de medewerkers te presenteren. Optimale informatie draagt sterk bij aan de motivatie en onderlinge betrokkenheid. MediaMyne is doorlopend actief en actueel. De informatie wordt vanuit één centraal punt in Amsterdam of Arnhem onderhouden en gepubliceerd op de narrowcasting schermen. De publicatie kost weinig tijd en inspanning en maakt het bovendien eenvoudig mogelijk informatie gesegmenteerd te publiceren.

Wat is het resultaat?

MediaMyne is een waardevolle toevoeging op de bestaande communicatiemiddelen zoals het intranet, het personeelsblad en de nieuwsbrief. De rechtstreekse en visuele communicatiemogelijkheden van de narrowcasting schermen brengen medewerkers doorlopend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.