“tcf. is een OpenText kennishuis. Door meer dan 20 jaar ervaring en ruim 8 jaar intensief partnership met OpenText hebben wij ruime kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Document Presentment, Exstream, StreamServe, VIM en xECM.

Voor OpenText SAP gerelateerde oplossingen betekent dit dat tcf. u van dienst kan zijn over de as van de gehele SAP CEM Customer Experience Management propositie. Zowel inkomende als uitgaande communicatie, document- en contentmanagement vallen binnen ons expertisegebied.

Vanuit onze kennis en ervaring bedienen wij de markt met verschillende disciplines zoals projecten, managed services en verschillende delivery modellen zoals dedicated licenties en pay-per-use & cloud SaaS. Voor end-to-end proposities werkt tcf. samen met diverse partners

Onze kennis en proposities, en die van onze partners, staan in het teken van de customer experience en klant communicatie. Onze business consultants zijn in staat om samen met u uw document management en communicatiebehoeften in kaart te brengen en deze via elk gewenst deliverymodel te realiseren. Via onze cloud SaaS dienst zijn wij in staat uw organisatie zeer snel te onboarden en toegang te geven tot een volledig OMNI-Channel gestuurd communicatieplatform.

Op het gebied van Customer Experience, klant communicatie en document management zal tcf. zich blijven ontwikkelen en innoveren zodat u altijd over de laatste technologie en middelen kunt beschikken. Ook in de aankomende jaren zal tcf. nieuwe oplossingen en proposities lanceren op het gebied van communicatie, klant ervaring en data-analyse.”

FSQS     NEN 7510     ISO 27001

 

ESF-DI subsidie

In 2018 zijn de projecten voor tcf. BV (2018EUSF2011346), tcf. services BV (2018EUSF2011359) en First AM Holding BV (2018EUSF2011310) gestart met als doel om de medewerkers van deze bedrijven zich verder te laten ontwikkelen. Het Europees Sociaal Fonds heeft hiervoor financiële steun verleend.

De projecten draaien om de volgende punten:

  • Duurzame inzetbaarheid bij ondersteuning in externe klantcommunicatie
  • Positieve leercultuur bij sterk groeiend tcf.
  • Vaardige consultants in veranderend werkveld

Om ervoor te zorgen dat deze veranderingen, waaronder groei, goed gestuurd en begeleid worden, zijn er externe adviseurs ingehuurd.