Klaar voor het nieuwe werken!

The Document Wizard is een webbased document creatie oplossing. Wilt u eenvoudig maar volgens een standaard proces communiceren met uw klanten over alle mogelijke kanalen van print en e-mail tot social media apps?

Gebruikers kunnen aan de hand van een dialoog eenvoudige tot zeer complexe documenten maken om bijvoorbeeld offertes uit te brengen of een bevestiging van een ingekomen verzoek te versturen. Wanneer een proces over meerdere gebruikers en afdelingen gaat is dat geen probleem, de software houd alles voor u in de gaten en zorgt dat uw klanten tijdig worden geïnformeerd via het kanaal van hun keuze.

Doordat de software kan worden geïntegreerd met achterliggende systemen kunnen processen sneller en efficiënter worden afgehandeld. Ook is de kans op fouten kleiner doordat er minder handmatige handelingen nodig zijn. Hiermee automatiseren we zoveel als mogelijk zonder de persoonlijke “touch” te verliezen richting uw klant!

Waarom The Consultancy Firm1/2

Tcf. is ontstaan uit een duidelijke visie op excellente dienstverlening aan klanten. Met jarenlange ervaring bij een grote software leverancier hebben wij in 2008 gemeend techniek en toepassing te combineren tot eenvoudige diensten waarmee wij onze klanten ondersteunen door persoonlijk communiceren, een volledig geïntegreerd klantbeeld, op een laagdrempelige wijze innovatieve techniek toepassen en de hele organisatie hierin meenemen.

Over tcf.

Waarom OpenText2/2

Onderzoeksbureau Gartner benoemt OpenText een leider in de Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2018. Het uitgebreide partnerecosysteem van OpenText - inclusief integrators, technische partners, resellers en ecosysteempartners (SAP, Microsoft, Salesforce, AWS) maakt expertise gemakkelijker te vinden in vergelijking met sommige concurrenten. Referentieklanten zijn over het algemeen zeer tevreden met OpenText-producten en wijzen op de diepte van functionaliteit en stabiliteit, vooral voor content management en documentbeheer.