OpenText Extended ECM Platform

Van de verkoopcyclus tot loonadministratie, inkoop tot onderhoud, vrijwel elk onderdeel van ieder bedrijf wordt gevoed door processen. De hoeveelheid digitale informatie is in een werkelijk overweldigend tempo gegroeid en zal blijven toenemen. Zo zijn oude methoden en systemen snel verouderd, waardoor de productiviteit afneemt, besluitvorming wordt belemmerd, en risico’s toenemen.

Met OpenText ™ Extended ECM Platform wordt content transparant geïntegreerd met andere toonaangevende applicaties zoals SAP S/4HANA ®, SAP ® SuccessFactors ®, Salesforce ®, Microsoft ® Office 365 ® of enige andere proces aansturende software. Met ECM-integraties overbrugt het content services-platform inhoudssilo’s en automatiseert het bedrijfsprocessen op intelligente wijze zodat informatie moeiteloos tussen verschillende applicaties kan stromen. Extended ECM Platform maakt gebruik van de investering van een organisatie in zijn enterprise content services-software en andere applicaties, terwijl het de transparantie en het inzicht verbetert om besluitvorming te verbeteren, bedrijfsprocessen te automatiseren en het bereik van governance-beleid uit te breiden.

 

Wat is er nieuw in Extended ECM?

 

Vereenvoudig integratieVereenvoudig de implementatie met containerisatie

 

 

IntegratieIntegratie met OpenText ™ Core Signature Service

 

 

BeheerBeheer de levenscyclus van Microsoft Office 365 Teams

 

 

KrijgKrijg intelligente documentgeneratie in processen

 

 

 

Functies

 

BedrijfstoepassingenIntegraties met bedrijfstoepassingen
Geeft inhoud weer in de context van het bedrijfsproces of de gebruikersinterface van de hoofdtoepassing. Deze kunnen bestaan uit ERP-integraties zoals SAP ® S/4HANA en Oracle ® E-Business Suite, HR Toepassingen zoals SAP ® SuccessFactors ® en CRM-integraties zoals Salesforce ®. Productiviteitstools zoals Microsoft Office 365 en Sharepoint worden ook ondersteund door OpenText Extended ECM. Door een reeks inhoudsservices aan te bieden en API’s kunnen andere hoofdtoepassingen ook profiteren van Extended ECM.

 

GebruikerservaringIntuïtieve gebruikerservaring
Verhoogt de productiviteit en elimineert barrières tot acceptatie, door gebruikers in staat te stellen binnen de bedrijfstoepassing te blijven waar ze het meest comfortabel mee zijn, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot alle benodigde informatie om hun werk te doen. Gebruikers zonder toegang tot de hoofdapplicatie kunnen werken met dezelfde inhoud die wordt gebruikt in het gehele proces via de Extended ECM Smart View. Deze intuïtieve gebruikersinterface toont geselecteerde metagegevens met betrekking tot het bedrijfsobject dat wordt beheerd in de hoofdtoepassing.

 

WerkruimtenVerbonden werkruimten
Vereenvoudigt de implementatie van ECM-software gebruikmakend van sjablonen die zijn afgestemd op bedrijfsprocessen. Als virtuele modellen van een echt bedrijfsobject, kunnen Connected Workspaces worden gerelateerd aan een klant, product, medewerker, inkooporder of elk ander type bedrijfsobject. Werkruimten kunnen automatisch worden gecreëerd vanuit de hoofdtoepassing.

 

PlatformContent services platform
Benut de bewezen levenscyclusmogelijkheden van OpenText ™ Content Suite voor vastleggen, documentbeheer, zoeken, informatie, beveiliging, compliance en recordbeheer.

 

MetadatabeheerGeautomatiseerde classificatie en metadatabeheer
Slaat documenten consistent en automatisch op binnen een proces en in de context van een gerelateerd bedrijfsobject. Hierdoor wordt het risico weggenomen dat gebruikers lukraak items op lokale harde schijven opslaan of gedeelde bestanden archiveren en delen via e-mail. Elke metadata of classificatie gebeurt automatisch op de achtergrond, zonder tussenkomst van de eindgebruiker.

 

Tweerichtige integratieTweerichtings integratie
Biedt tweerichtings integratie die niet alleen inhoud uitbreidt naar de hoofdtoepassing, maar ook metadata van de hoofdtoepassing direct in de Extended ECM Smart View presenteert. Updates kunnen beide richtingen op worden gedaan.

 

Cloud content managementCloud content management
Biedt flexibele cloudmodellen om Extended ECM Platform overal uit te voeren met cloud-native technologieën voor ECM, waardoor implementaties en upgrades enorm worden vereenvoudigd en nieuwe functies sneller worden geïntroduceerd.

 

 

Voordelen

 

ProcesefficientieVerbeterde procesefficiëntie
Versnelt de cyclustijd door handmatige taken te automatiseren, de toegang te vereenvoudigen en de samenwerking tussen content te verbeteren. Haal meer uit zowel de hoofdtoepassing als de verschillende management tools.

 

Betere productiviteitBetere productiviteit
Biedt gebruikers een 360-gradenoverzicht van zowel gestructureerde als ongestructureerd zakelijke inhoud vanuit één interface. Alle inhoud wordt hierdoor in context geleverd zonder tussen verschillende applicaties te hoeven schakelen.

 

Gestroomlijnde innovatieGestroomlijnde innovatie en time-to-income
Transformeert bedrijfsmodellen en digitaliseert waardeketens met een geïntegreerde benadering van ECM die content diensten uitbreidt naar de fundamentele technologieomgeving van de organisatie.

 

Intelligent inzichtIntelligent inzicht
Biedt dieper inzicht in de prestaties van producten, klanten, leveranciers of bedrijfsmiddelen door middel van geïntegreerde gegevens- en inhoudsanalyses voor verbeterde besluitvorming.

 

Beperk complianceBeperk het compliance risico
Past automatisch transparant op de achtergrond metadata en classificaties toe, zonder tussenkomst van de eindgebruiker.

 

WaarheidEen versie van de waarheid
Biedt een gecentraliseerde opslagplaats voor alle zakelijke inhoud, ongeacht de herkomst of bron, zodat alle belanghebbenden met de meest actuele en relevante inhoud kunnen werken.

 

AutomatiseringIntelligente automatisering
Stimuleert de operationele efficiëntie voor inhoud gerelateerde processen en informatiestromen door gebeurtenisacties automatisch te starten en menselijke tussenkomst voor handmatige taken met lage waarde te verwijderen.

 

Mobiel personeelMobiel personeel
Stelt de gebruikers overal in staat om verbonden en productief te blijven. OpenText ™ Content Server Mobile verbindt inhoud en processen, zodat gebruikers van iOS- en Android- apparaten onderweg informatie kunnen bekijken en ermee kunnen werken.

Voor meer informatie of een advies over hoe Extended ECM Platform van dienst kan zijn in uw situatie kunt u contact opnemen met tcf. Een van onze medewerkers zal u graag verder helpen. Samen kunnen we op weg naar een efficiëntere toekomst!

Waarom tcf.1/2

Tcf. is ontstaan uit een duidelijke visie op excellente dienstverlening aan klanten. Met jarenlange ervaring bij een grote software leverancier hebben wij in 2008 gemeend techniek en toepassing te combineren tot eenvoudige diensten waarmee wij onze klanten ondersteunen door persoonlijk communiceren, een volledig geïntegreerd klantbeeld, op een laagdrempelige wijze innovatieve techniek toepassen en de hele organisatie hierin meenemen.

Over tcf.

Waarom OpenText2/2

Onderzoeksbureau Gartner benoemt OpenText een leider in de Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2018. Het uitgebreide partnerecosysteem van OpenText - inclusief integrators, technische partners, resellers en ecosysteempartners (SAP, Microsoft, Salesforce, AWS) maakt expertise gemakkelijker te vinden in vergelijking met sommige concurrenten. Referentieklanten zijn over het algemeen zeer tevreden met OpenText-producten en wijzen op de diepte van functionaliteit en stabiliteit, vooral voor content management en documentbeheer.