OpenText™ Vendor Invoice Management for SAP® Solutions (VIM)

Uit recent onderzoek is gebleken dat tot op heden tot 80 procent van de ondersteunende documentatie voor factuurverwerking handmatig wordt uitgevoerd, wat resulteert in onnodige, foutgevoelige gegevensinvoer. Factuurverwerking kan dus gezien worden als een tijdrovende en arbeidsintensieve taak. Vendor Invoice Management (VIM) kan hier een helpende hand bieden, als leidende oplossing voor het beheren en verwerken van facturen. Vooraf geconfigureerde regels, rollen en acties zorgen ervoor dat de factuurontvangst en – boeking volledig geautomatiseerd worden en een last van uw schouders valt. Naast de financiën helpt VIM ook met het bijhouden en verwerken van de orderbevestigingen, leveringsbewijzen, verkooporders en overschrijvingen.

Bereken hier uw voordeel met de VIM calculator

 

 

Functies

 

Out the boxOut of the box-scenario’s
Maakt gebruik van vooraf geconfigureerde processen voor SAP-documenttypen, zoals verkooporders, overschrijvingsadviezen, leveringsbewijzen en facturen op basis van best pratices uit de branche.

 

Machine learning en AIMachine learning en Al
Maakt automatisering mogelijk door gebruik van Al om taken zoals factuurgoedkeuring te vereenvoudigen, en maakt daarnaast gebruik van machine learning om gegevensinvoer en gebruikersacties op intelligente wijze te minimaliseren.

 

Regels rollen en actiesVooraf geconfigureerde regels, rollen en acties
Optimaliseert en automatiseert de verwerking van de meest voorkomende factuurstromen, met land specifieke regels en controles die eenvoudig kunnen worden uitgebreid en verbeterd.

 

Automatisering en samenwerkingAutomatisering en samenwerking
Classificeert en stuurt uitzonderlijke situaties en bijbehorende documenten door naar de juiste persoon voor oplossing, goedkeuring, betaling of enige vereiste actie.

 

Directe toegangDirecte toegang tot alle informatie
Stelt belanghebbenden die bij een geschil betrokken zijn, in staat om snel en efficiënt toegang te krijgen tot relevante informatie met behulp van elk apparaat via native en SAP Fiori®-gebruikersinterfaces.

 

ECM integratieECM-integratie
Integreert naadloos met OpenText-informatiebeheersoplossingen voor SAP, inclusief OpenText ™ Extended ECM voor SAP en OpenText ™ Core Archive voor SAP-oplossingen.

Voordelen

 

Versneld procesVersneld het proces
Zorgt voor een gestroomlijnd proces binnen het gehele bedrijf, inclusief scenario’s met een laag volume waar automatisering leidt tot hoog rendement.

 

Verhoogde productiviteit en omzetVerhoogde productiviteit en omzet
Prioriteert bepaalde facturen en klantenorders op intelligente wijze en automatiseert routing-, goedkeurings- en betalingsprocessen, wat leidt tot betere voorwaarden.

 

Bevorderd complianceBevorderd compliance en voorkomt fraude
Het proces houdt vast aan vooraf geconfigureerde regels, rollen, acties en best practices uit de branche om ervoor te zorgen dat de klanten in elk stadium van het proces compliant blijven.

 

Profiteer van out of the box aanpakProfiteer van een out-of-the-box aanpak
Profiteer van vooraf geconfigureerde oplossingen die beschikbaar zijn voor de meest voorkomende SAP-documenttypen, zoals facturen, verkooporders en leveringsbewijzen.

 

Voor meer informatie of een advies over hoe VIM van dienst kan zijn in uw situatie kunt u contact opnemen met tcf. Een van onze medewerkers zal u graag verder helpen. Samen kunnen we op weg naar een efficiëntere toekomst!

Waarom tcf.1/2

Tcf. is ontstaan uit een duidelijke visie op excellente dienstverlening aan klanten. Met jarenlange ervaring bij een grote software leverancier hebben wij in 2008 gemeend techniek en toepassing te combineren tot eenvoudige diensten waarmee wij onze klanten ondersteunen door persoonlijk communiceren, een volledig geïntegreerd klantbeeld, op een laagdrempelige wijze innovatieve techniek toepassen en de hele organisatie hierin meenemen.

Over tcf.

Waarom OpenText2/2

Onderzoeksbureau Gartner benoemt OpenText een leider in de Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2018. Het uitgebreide partnerecosysteem van OpenText - inclusief integrators, technische partners, resellers en ecosysteempartners (SAP, Microsoft, Salesforce, AWS) maakt expertise gemakkelijker te vinden in vergelijking met sommige concurrenten. Referentieklanten zijn over het algemeen zeer tevreden met OpenText-producten en wijzen op de diepte van functionaliteit en stabiliteit, vooral voor content management en documentbeheer.